Ny beholder UN-sertifisert

Kristine on mai 31, 2016

Vi har fått godkjent vår CC beholder for farlig avfall i fast form: 1H2/Y125/S/16/N/NET9901A-MEZ. Sertifiseringen ble gjennomført av Nordisk EmballasjeTeknologi AS.

Les mer

Emner: Siste nytt fra Mezonic

Massivt formverktøy til CC-beholder er på plass!

Kristine on mars 14, 2016


Endelig.

Mezonic sin nye beholder for håndtering av problemavfall består av 5 ulike deler, og til forskjell fra andre 200 liters beholdere er alle komponenter laget i plastmaterialer. Delene blir produsert i 5 ulike formverktøy - et for selve containeren, et for hovedlokket, et verktøy for innerlokk, et verktøy for silen, og et verktøy som produserer låseskruer i høyslagfast nylon.

Formverktøyene er satt opp for produksjon av en serie produkter som skal gjennomgå en omfattende rekke av krevende tester for dokumentasjon av fallstyrke, stivhet og tetthet.

Les mer

Emner: Siste nytt fra Mezonic, Emballasje

Mezonic AS kjøper innovasjonsselskapet Pavels CMS AS

Kristine on februar 16, 2016

Pavels CMS AS leverer produktdesign, prototyping og produktutvikling og kan vise til en imponerende liste av vellykkede prosjekter. Sammen skal Pavels og miljøteknologiselskapet Mezonic AS lage banebrytende, innovative løsninger for kundene sine.

– Mezonic AS er et av Norges mest innovative selskaper innen utvikling av beholdere for farlig avfall og produksjon av industrielle plastkomponenter. Pavels kompetanse på industridesign, produktutvikling og prototyping gjør selskapet til en perfekt match for oss, sier daglig leder Trond Heier i Mezonic.

For Heier er oppkjøpet et viktig element i selskapets konkrete forretningsmål.

– Vi skal være i verdensklasse på innovasjon innen våre felt. Gjennom kjøpet av Pavels Innovation setter vi ordentlig fart på dette.

Les mer

Emner: Siste nytt fra Mezonic

PACK EXPO Las Vegas 2015

Kristine on oktober 20, 2015

Viva Las Vegas!

Les mer

Emner: Siste nytt fra Mezonic, Messe

Farlig avfallskonferanse 2015

Kristine on oktober 1, 2015


Varm velkomst!

Les mer

Emner: Siste nytt fra Mezonic